Buka ménu utama

Ujung Batu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Ujung Batu

Peta lokasi Kacamatan Ujung Batu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Kalér Citakan:Ujung Batu, Padang Lawas Kalér


Nuvola filesystems folder home.png