Buka ménu utama

Ujung Batu Jae, Ujung Batu, Padang Lawas Kalér

Ujung Batu Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Batu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Batu Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanUjung Batu

Citakan:Ujung Batu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg