Buka ménu utama

Ujung Batu Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Batu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Batu Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanUjung Batu

Citakan:Ujung Batu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg