Buka ménu utama

Ujung Marisi, Kotanopan, Mandailing Natal

Ujung Marisi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kotanopan, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Marisi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanKotanopan

Citakan:Kotanopan, Mandailing Natal


Gnome-home.svg