Buka ménu utama

Ujung Teran nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Salapian, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Teran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSalapian

Citakan:Salapian, Langkat


Gnome-home.svg