Buka ménu utama

Ujungberung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ujungberung, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Ujungberung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanUjungberung



Gnome-home.svg