Buka ménu utama

Ulim nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Ulim

Peta lokasi Kacamatan Ulim
Propinsi Acéh
Kabupatén Pidie Jaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Pidie Jaya Citakan:Ulim, Pidie Jaya


Nuvola filesystems folder home.png