Buka ménu utama

Ulu Air nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kumun Debai, Kota Sungai Penuh, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Ulu Air
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaSungai Penuh
KacamatanKumun Debai

Citakan:Kumun Debai, Sungai Penuh


Gnome-home.svg