Buka ménu utama

Ulu Gedong nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Danau Teluk, Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Ulu Gedong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
KacamatanDanau Teluk

Citakan:Danau Teluk, Jambi


Gnome-home.svg