Buka ménu utama

Ulu Moro'o nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Ulu Moro'o

Peta lokasi Kacamatan Ulu Moro'o
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Nias Kulon Citakan:Ulu Moro'o, Nias Kulon


Nuvola filesystems folder home.png