Buka ménu utama

Ulu Semong nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulu Belu, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulu Semong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanUlu Belu

Citakan:Ulu Belu, Tanggamus


Gnome-home.svg