Buka ménu utama


Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Uncuing, Siit Incuing
Siit incuing warna konéng (Coccyzus americanus)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Aves
Order: Cuculiformes
Kulawarga: Cuculidae
Vigors, 1825
Genera

Around 26, see text.

Incuing atawa siit incuing nyaéta kulawarga manuk Cuculidae nu kaasup kana ordo Cuculiformes.

RujukanÉdit

  • Feduccia, Alan (1996): The Origin and Evolution of Birds. Yale University Press, New Haven. ISBN 0-300-06460-8
  • Olson, Storrs L. (1985): Section VII.C. Cuculidae. In: Farner, D.S.; King, J.R. & Parkes, Kenneth C. (eds.): Avian Biology 8: 110-111. Academic Press, New York.

Tumbu ka luarÉdit

Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan