Undrus Binangun, Kadudampit, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Undrus Binangun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadudampit, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Undrus Binangun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKadudampit




Gnome-home.svg