Buka ménu utama

Citakan:Infobox Géopolitical organization Uni Afrika nyaéta hiji union nu miboga anggota 54 nagara di Afrika. Sahiji-hijina nagara Afrika nu sanés anggota uni nyaéta Maroko. Ngadeg dina 9 Juli 2002,[1] UA diwangun salaku panerus Organisasi Kahijian Afrika. Sékrétariat UA, Komisi Uni Afrika, markasna di Addis Ababa, Étiopia.

Eusi

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Thabo Mbeki (9 July 2002). "Launch of the African Union, 9 July 2002: Address by the chairperson of the AU, President Thabo Mbeki". ABSA Stadium, Durban, South Africa: africa-union.org. Diakses tanggal 2009-02-08. 

BibliograpiÉdit

Tumbu kaluarÉdit