Buka ménu utama

Citakan:Infobox Géopolitical organization Uni Afrika nyaéta hiji union nu miboga anggota 54 nagara di Afrika. Sahiji-hijina nagara Afrika nu sanés anggota uni nyaéta Maroko. Ngadeg dina 9 Juli 2002,[1] UA diwangun salaku panerus Organisasi Kahijian Afrika. Sékrétariat UA, Komisi Uni Afrika, markasna di Addis Ababa, Étiopia.

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Thabo Mbeki (9 July 2002). "Launch of the African Union, 9 July 2002: Address by the chairperson of the AU, President Thabo Mbeki". ABSA Stadium, Durban, South Africa: africa-union.org. Diakses tanggal 2009-02-08. 

BibliograpiÉdit

Tumbu kaluarÉdit