Buka ménu utama

Utama Jaya Mataram, Seputih Mataram, Lampung Tengah

Utama Jaya Mataram nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Mataram, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Utama Jaya Mataram
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Mataram

Citakan:Seputih Mataram, Lampung Tengah


Gnome-home.svg