Buka ménu utama

Utan Panjang, Kemayoran, Jakarta Pusat

Utan Panjang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Utan Panjang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanKemayoran



Gnome-home.svg