Buka ménu utama

Wado, Wado, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Wado nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wado
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado




Gnome-home.svg