Buka ménu utama

Wai Muli Wétan, Raja Basa, Lampung Kidul

Wai Muli Wétan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raja Basa, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Wai Muli Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanRaja Basa

Citakan:Raja Basa, Lampung Kidul


Gnome-home.svg