Wai Muli Wétan, Raja Basa, Lampung Kidul

Wai Muli Wétan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raja Basa, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Wai Muli Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanRaja Basa

Citakan:Raja Basa, Lampung Kidul


Gnome-home.svg