Buka ménu utama

Wakap, Bantarkalong, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Wakap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bantarkalong, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wakap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanBantarkalong



Gnome-home.svg