Buka ménu utama

Wana nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Melinting, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Wana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanMelinting

Citakan:Melinting, Lampung Wétan


Gnome-home.svg