Buka ménu utama

Wanajaya, Surian, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Wanajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Surian, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSurian




Gnome-home.svg