Buka ménu utama

Wanakerta, Cibatu, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Wanakerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Wanakerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibatu

Tumbu LuarÉdit