Buka ménu utama

Wanakerta, Purwadadi, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Wanakerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Purwadadi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanakerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPurwadadi




Gnome-home.svg