Buka ménu utama

Wanasaba Kidul, Cirebon Selatan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Wanasaba Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Selatan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasaba Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Selatan



Gnome-home.svg