Wanasaba Lor, Cirebon Selatan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Wanasaba Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Selatan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasaba Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Selatan



Gnome-home.svg