Buka ménu utama

Wanasaba Lor, Cirebon Selatan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Wanasaba Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Selatan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasaba Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Selatan



Gnome-home.svg