Buka ménu utama

Wanasaraya, Kalimanggis, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Wanasaraya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalimanggis, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasaraya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKalimanggis




Gnome-home.svg