Buka ménu utama

Wanasari, Cipunagara, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Wanasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCipunagara




Gnome-home.svg