Buka ménu utama

Wanayasa, Wanayasa, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Wanayasa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wanayasa, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanayasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanWanayasa




Gnome-home.svg