Buka ménu utama

Wangkelang, Cingambul, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Wangkelang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cingambul, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangkelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCingambul




Gnome-home.svg