Buka ménu utama

Wangkelang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sédong, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangkelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSédong




Gnome-home.svg