Buka ménu utama

Wangun Jaya, Leuwiliang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Wangun Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangun Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanLeuwiliang




Gnome-home.svg