Wangun Jaya, Leuwiliang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Wangun Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwiliang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangun Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanLeuwiliang




Gnome-home.svg