Buka ménu utama

Wangunjaya, Banjarwangi, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBanjarwangi

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarwangi | Bojong | Dangiang | Jayabakti | Kadongdong | Mulyajaya | Padahurip | Tanjungjaya | Talagajaya | Talagasari | Wangunjaya