Buka ménu utama

Wangunjaya, Cikalong Wétan, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat


Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung barat
KacamatanCikalong Wétan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuII Mulyana




Gnome-home.svg