Wangunjaya, Cikalong Wétan, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat


Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung barat
KacamatanCikalong Wétan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuII Mulyana




Gnome-home.svg