Buka ménu utama

Cikalong Wétan, Bandung Kulon

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia


Cikalong Wétan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Cikalong Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cikalong Wétan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -Tono Nurpomo
Lega 112,93 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 123.973 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sakola Luhur di CikalongwetanÉdit

  1. Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi Cimahi, nu pusatna di Cimahi, Cabangna di SDN 2 Cikalong Wétan, Bandung Cikalong Wétan
  2. Universtas Bale Bandung (UNIBBA), nu cabangna di SMA KP Cikalong Wétan


 t·s·é 

Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Jawa Kulon

Kacamatan: Cikalong | Cipada | Ciptagumati | Cisomang Barat | Ganjarsari | Kanangasari | Mandalamukti | Mandalasari | Mekarjaya | Puteran | Rendé | Ténjolaut | Wangunjaya |

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon