Buka ménu utama

Wangunjaya, Cugenang, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCugenang




Gnome-home.svg