Buka ménu utama

Wano, Japara, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Wano nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Japara, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wano
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanJapara




Gnome-home.svg