Buka ménu utama

Wargaluyu, Arjasari, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Wargaluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wargaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanArjasari




Gnome-home.svg