Arjasari, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia

Arjasari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Arjasari

Peta lokasi Kacamatan Arjasari
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 64,98 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 101.750 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png