Buka ménu utama

Waringinsari, Langensari, Banjar

désa di Banjar, Jawa Barat

Waringinsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Langensari, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Waringinsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
KacamatanLangensari




Gnome-home.svg