Langensari, Banjar

kacamatan di kota Banjar, Indonèsia

Langensari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Langensari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.79.04
Désa/kalurahan-
Peta Kacamatan Langensari

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

Langensari kabagi kana 6 désa nyaéta:

  1. Bojongkantong
  2. Kujangsari
  3. Langensari
  4. Muktisari
  5. Rejasari
  6. Waringinsari

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit