Buka ménu utama

Waringinsari, Takokak, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Waringinsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Takokak, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Waringinsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanTakokak




Gnome-home.svg