Buka ménu utama

Warnajati, Cibadak, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Warnajati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibadak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Warnajati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCibadak
Pamaréntahan
 • Nami KuwuHelmi




Gnome-home.svg