Buka ménu utama

Waru, Lohbener, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Waru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Waru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanLohbener



Gnome-home.svg