Buka ménu utama

Warujaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Plumbon, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Warujaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPlumbon



Gnome-home.svg