Warung Kadu, Pasawahan, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Warung Kadu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasawahan, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Warung Kadu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPasawahan




Gnome-home.svg