Buka ménu utama

Warunggunung, Lebak

kacamatan di kabupaten Lebak, Indonésia

Warunggunung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Warunggunung

Peta lokasi Kacamatan Warunggunung
Propinsi Banten
Kabupatén Lebak
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 

Kabupatén Lebak, Banten

Coat of arms of Lebak.png

Kacamatan: Banjarsari | Bayah | Bojongmanik | Cibadak | Cibeber | Cijaku | Cikulur | Cilélés | Cilograng | Cimarga | Cipanas | Curugbitung | Gunungkencana | Leuwidamar | Maja | Malingping | Muncang | Panggarangan | Rangkasbitung | Sajira | Sobang | Wanasalam | Warunggunung

Citakan:Warunggunung, Lebak


Nuvola filesystems folder home.png