Buka ménu utama

Warungkondang, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Warungkondang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Wewengkon ieu mangrupa tempat wedal sarta wafatna ajengan ageung, Mama Ahmad Syathibi (Mama Gentur) guru pikeun para ajengan Cianjur sarta sakurilingna. wedal sarta wafatna di Pesantren Gentur.

Kacamatan Warungkondang

Peta lokasi Kacamatan Warungkondang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat Tomi Ruyatna, AP, S.I.P
Lega 45,15 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 67.444 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan 1.290 jiwa/km²
Kalurahan/désa 11

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang