Buka ménu utama

Wataru Aso (麻生 渡? babar taun 1939) nyaéta gubernur Fukuoka Prefecture Jepang, munggaran kapilih taun 1995.[rujukan?] Asalna ti Kitakyushu, Fukuoka tur lulus ti Kyoto University, digawé di Departemen Perdagangan Internasional jeung Industri ti taun 1963.[rujukan?]

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit