Wikipedia:Log pamaké anyar

Wilujeng sumping! Mun anjeun anyaran datang ka ieu komunitas, mangga tuliskeun pangwanoh ngeunaan diri anjeun na kaca ieu, tong asa-asa. Pangpentingna, naon anu jadi interés anjeun, widang garapan anjeun, jeung dina jejer naon (utamana) kontribusi anjeun ka Wikipédia. Hal ieu penting pikeun kami sangkan bisa ngabantu anjeun dina rék prakna ngédit. Kami ogé hayang nyaho, ti mana anjeun uningan ngeunaan Wikipédia.

Pikeun nambahkeun diri anjeun kana béréndélan di handap, tuliskeun (ketik kétang!) pamanggih jeung asupkeun ngaran anjeun salaku subjék dina lulugu (header)-na. Ogé béré paraf dina panungtungan komentar anjeun ku ngetik opat gelombang (~~~~) nu hasilna bakal némbongkeun tumbu ka kaca pamaké anjeun.

kandarÉdit

Sampurasun! Sim kuring sabenerna mah lain pamaké anyar, tapi keun baé, pikeun ngalalanyahan & nyontoan. Kuring kapeto jadi kuncén di Wikipédia Sunda ieu, gabung di Wikipédia geus sataun leuwih. Widang interés kuring nyaéta élmu alam sacara umum, hususna kimia, sajarah, jeung kasundaan. Sakitu baé, permiosss. kandar 07:10, 13 Méi 2005 (UTC)

-aqiemdoank-


Punten ka para dulur, kuring hayang ngiluan kana ieu situs (atanapi naon lah punten kuring can pati apal kana istilahna). Kuring karek apal yén aya situs sunda nu sakieu loba beja jeung pangaweruh, kuring apal kana ieu situs téh tina situs yahoo Ngarang Kuring téh aqiemdoank, nganjrek di cianagir kuningan, kalahiran tahun 1984-an. Interes kuring mah kana sarupaning kasundaan weh lah (punten teu bisa diwincik da puguh rada bingung). Timpah nuhun sateuacannya saupami sim kuring ditampi dina ieu komunitas.

Nepangkeun.Édit

Ass wr wb. Hapunten anu kasuhun, pribados nembe lebet kana ieu situs Wikipedia, hatur nuhun kana panampianana anu sakitu darehdeh sareng soméahna. Ku naon pribados lebet kana ieu situs, kumargi ngaraos ajrih ku ayana ieu situs,khususna dina maasalah kasundaan. Anu ti palih wetan malih parantos tiasa nganggo bahasa anjeuna dina situs Géogle, hapunten upami ngabejaan bulu tuur, anu utamina iraha sunda bade sapertos kitu. Eeh hilap ngecemreng we pribados teh, ari KTP na mana?, pribados téh dipasihan wasta ku Ibu téh Prihatna Kusumah, borojol ka ieu dunya ping 17 Juli 1945 cenah. Ari pangaresep téh kana lagu Sunda, komo karya Mang KOKO mah, kumargi kitu manawa sareng manawi aya saderek urang anu gaduh koleksi Mang KOKO, pribados peryogi kanggo ngalengkepan koleksi pribados. sakitu baé heula, engkin disambung deui kenging henteu?, hatur nuhun [Senen 8 Oktober 2007]

NepangkeunÉdit

Sampurasun, sim kuring karak hiber ka wikipedia sunda ti Pakwan. Niat mah rek ulubiung mere kontribusi tapi sigana mah diajar ngapung heula, ngalayang lebah mana rek euntreup. Hatur nuhun ka Kang Kumi saparakanca nu nanjeurkeun wikipedia sunda. Cag, Japak Pakwan.

Ilham NÉdit

Sampurasun! Lur, kuring aya ku reueus jadi nurang Sunda, yuu atuh ayeuna mah urang leubeutan pangaweruh kasundaan téh.Kuring mah ngiring aub kana widang seni,tradisi,karawitn, budaya, aksara jeung basa. Muga mangpaat lur!Cag.125.163.85.109 14:20, 29 April 2008 (UTC)

kuswaraÉdit

Assalamu'alaikum,punten para wargi nu aya di ieu nagri. Simkuring bade ngiring silaturrahmi,pamugi katampi. Spy nambihan dulur&baraya. Kuring ti majalengka,17/08/1981.kataji ku sunda,hususna situs ieu. wassalam, kuswara. kuswara (Sawala)

I. Rakhman HakimÉdit

Sampurasun!
Ngiring aub ah di wikipedia basa Sunda. Mugia tiasa masihkeun pandeudeul dina widang sajarah, seni jeung budaya. Salam ti Bogor!