Buka ménu utama

Yogyakarta Kidul, Gading Rejo, Pringsewu

Yogyakarta Kidul nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gading Rejo, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Yogyakarta Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanGading Rejo

Citakan:Gading Rejo, Pringsewu


Gnome-home.svg